U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon E4 - Rod...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon E4 - Roda 23 E10

E4 wint makkelijk van  Roda 23 E10

De aftrap was om 08:45 en de E4 nam gelijk de overhand, met geleende speler Fouat werd de 1e kans gecreëerd. DE kans gelijk daarna van Stan gaat Naast het doel. Voorzet aan Stan, maar deze kan er net niet op tijd bij, Fouat krijgt weer een kans maar komt niet tot schieten. Goed verdedigend werk door Luce die de bal weer weg werkt van het doel van Jesse, Stan heeft de bal maar schiet in de handen van de keeper.
Joey krijgt de volgende kans maar schiet wederom in  de handen van de keeper, kort daarop weet Fouat de bal achter de keeper te krijgen 0-1, weer weet Fouat de bal te krijgen en de bal vanaf de zijkant in de verre hoek te leggen en te scoren, 0-2.
Julian krijgt de volgende kans maar mist kracht, Julian geeft daarna gelijk de bal voor aan Fouat en die scoort de 3-0. Joey krijgt ook weer een mooie kans, maar de bal gaat over het doel. Fouat weet in zijn eentje een mooie actie te maken en scoort de 4-0.
Ook Joey weet weer bij de keeper te komen alleen deze weert de bal en daarmee weet Julian in 2e instantie de bal achter de keeper te leggen 5-0.
Dan fluit de scheidsrechter af en gaan we de rust in.

2e helft gaat Fouat terug naar zijn team en krijgen wij Mats, Julian en Mike en weten met goed samen spel richting het doel van Roda door te dringen en geven de bal af aan Mats, die profiteert en scoort de 6-0.
Mats weet de bal voor te zetten aan Luce, en Luce scoort gelijk de 7-0. Ook Roda krijgt weer een kans maar Jesse redt goed. Joey weet ook weer de bal voor te krijgen, maar Mats mist net de bal.
Ook bij de volgende voorzet van Joey kan Mats net niet bij de bal, Mats weet ook de bal mooi voor te krijgen waardoor Julian kan scoren, 8-0
Mats word gewisseld voor Stan van Eijk. Volgende actie komt van Stan van Eijk en scoort gelijk de 9-0
Ook Mike mag een doelpuntje mee pikken en schiet de bal in de verre hoek, 10-0
Roda mag een corner nemen, deze bal verdwijnt achter Jesse in het doel en Roda zet de stand op 10-1
De E4 gaat gewoon door en vind het nog niet genoeg Julian scoort weer en het is 11-1. Mike geeft een voorzet , maar deze word naast getikt. Weer een kans van Mike, maar deze komt in de handen van de keeper.
Stan van Eijk word gewisseld voor Boaz, Boaz schiet de bal voor het doel, maar Stan kan hem net niet oppikken. Het einde nadert en Boaz krijgt nog een kans, maar de bal verdwijnt in het zijnet.
De scheids fluit af en de eindscore is uiteindelijk 11-1.

E1 bedankt voor de invallers, top gespeeld.
Labre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.van+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+VeenbrinkPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtVenen+Into+Business

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\